Case: Kolme moduulia toimistossa

Toteutimme näyttävän kolmen moduulin kokonaisuuden Espoossa sijaitsevan yrityksen taukotilaan. 

Kolmeen moduuliin on istutettu lähes 100 kasvia ja kasvivalaisimet valaisevat seinän luoden valoisan ja värikkään ilmeen tilaan. 

Yläreunasta poistettiin yksi rivi pois, jolloin saimme kasviseinän korkeuden täsmäämään seinän kanssa ja kasviseinän osaksi kokonaistilaratkaisua.


Moduulit seisovat omilla kalustejaloillaan lattialla eikä erillistä seinäkiinnitystä tarvitse tehdä. Moduulien avulla voidaan toteuttaa 

näyttävä väliseinäratkaisu myös keskilattialle.
Case: Kasvitaulu parvekkeella

Toteutimme Kaarinaan yksityiskodin parvekkeen seinälle kiinnitetyn kasvitaulun. Kasvitauluun on istutettu 24 kpl viherkasveja sekä kukkia. 

Kastelujärjestelmän vesialtaaksi valitsimme vanhan maitotonkan, joka sopii hienosti sisustuksen kanssa. 

Kasvitaulu on mainio ratkaisu pieneen tilaan, jonne kuitenkin halutaan paljon kasveja. Seinälle pystysuuntaisesti istutetut kasvit eivät vie arvokasta lattiapinta-alaa.

Kasvitaulun voi toteuttaa ulos parvekkeelle tai sisälle, jolloin suosittelemme kasvivalaisimen käyttöä. Kasvivalaisimien avulla kasvit saadaan kukoistamaan myös pimeiden talvikuukausien aikana.

Aurinkoisella parvekkeella voit istuttaa kasvitauluun myös hyötykasvit kuten yrtit tai mansikat.

Katso video kasvitaulun asennuksesta tästä.Case: Tilanjakajat toimistossa

Toteutimme pörssiyhtiön pääkonttoriin 16 kpl tilanjakajia 5 kerrokseen. Museosuojattu kohde loi omat erityistarpeet ja valaisinjärjestelmä piti suunnitella kiinteäksi osaksi moduulia, koska seinäkiinnitykset olivat rajoitetut. Liikuteltavat moduulit tuovat tilaan raikkaan ja rauhoittavan tunnelman. 

Tilanjakajien avulla voidaan helposti luoda muuttuvia tilaratkaisuja. Tilanjakajat toimivat myös tehokkaina ääntävaimentavina elementteinä sillä kasviseinäpaneeleilla on ääntävaimentavat ominaisuudet.

​Kasvit luovat tilaan sopivan kontrastin modernin sisustuksen kanssa.

Case: Kauppakeskukseen räätälöity viherkaide ratkaisu

Toteutimme kauppakeskukseen arkkitehdin piirrustusten mukaisen viherkaiteen. Hoidimme kokonaisurakan osana suurempaa tilan saneerausprojektia. Suunnittelimme ja toteutimme kohteeseen myös räätälöidyn kastelujärjestelmän.


Ratkaisumme mahdollistaa suurienkin kasviseinien toteuttamisen ilman leveys tai korkeusrajoitteita. 


Voit myös katsoa lisää toteuttamiamme kohteita Facebook-sivuiltamme: www.facebook.com/kasviseina.info


Case-esimerkit

Kasviseina.info