Ilmanpuhdistus


Kasviseinän viherkasvit puhdistavat tehokkaasti ilmasta epäpuhtauksia. Viherkasvien avulla sisätilan ilmanlaatu saadaan paranemaan ja kasviseinät soveltuvat sisäilmaongelmista kärsivien tilojen biologiseksi ilmanpuhdistimeksi. 

Aktiivisen tuuletusjärjestelmän -
BIOFILTER® avulla voidaan sisäilmaa kierrättää tehokkaasti kasviseinän kasvien ja juurien kautta joka puhdistaa samalla ilmasta epäpuhtauksia kuten pölyä, siitepölyä, homeitiöitä ja orgaanisia yhdisteitä (VOC = Volatile Organic Chemicals).

Aktiivisella sisäilman kierrättämisellä kasviseinän kautta saadaan merkittävä lisäteho kasviseinän ilmaapuhdistaviin ominaisuuksiin verrattuna perinteisiin eläviin ja ruukussa staattisesti seisoviin viherkasveihin.

Kasviseinän paneelin kangas ja kasvien juuret siivilöivät epäpuhtaudet tehokkaasti sisäilmasta. Kasveilla ja kasvien juuristolla on luontaiset ominaisuudet hajottaa ilman epäpuhtauksia ja neutraloida niitä sisäilmasta (biotransformaatio). Viherkasvit vapauttavat lisäksi puhdasta happea sisätilaan.


Kasviseinän terveyttä edistävät vaikutukset


Tutkimusten mukaan luontokontaktin ylläpitäminen vahvistaa ja ylläpitää kehon luonnollista immuunipuolustusjärjestelmää. 

Vietämme yli 90 % ajastamme sisätiloissa eristyksissä luonnosta. Kasviseinän kasvit mahdollistavat kontaktin luonnon kanssa sisätiloissa ympärivuotisesti myös talvella.

Viihtyisyys


Elävät kasvit luovat rauhoittavan ja viihtyisän tilan. Elävät kasvit myös piristävät ja lisäävät jopa työntekemisen tuottavuutta. 

Silloin kun sisustukseen panostetaan ja halutaan parhaat sekä laadukkaat materiaalit on elävät viherkasvit tärkeä osa laadukasta sisustusta.

​Kasviseinän avulla tilaan saadaan suuri määrä kasveja pieneenkin alaan. Tila kruunataan näyttävien ja oikeiden viherkasvien avulla.


Olemme kilpailukykyinen hinnoissamme kilpaileviin ratkaisuihin verrattuna.


Ota yhteyttä ja kysy lisää tuotteistamme! Hyödyt

FLORAFELT® F12 kasviseinä paneelin materiaalina käytetään maatumatonta kierrätyspulloista (PET) jalostettua kangasta.

Kasviseina.info